Как точно да закупите или използвате етерични добавки?

Какво масловидно масло може да си изберете, изцяло зависи от главната цел – доста сред вас самите е възможно реално да искат да използват за повишаване на щастието ви или просто никак да излекувате изгаряне по тялото ни.

масла от етерика

Няма окончателен списък, който напълно да доказва кое етерично вещество се употребява и за лекуване на здравно заболяване. Добавките от левендара, горска лайка, домашен босилек притежават успокояващ резултат и биха могли да бъдат от полза за тревожност, а етеричното масло от Citrus bergamia и мента са стимуланти и могат да бъдат от полза за клиентите с депресия, всичко това реално е персонално. Така че е нужно да завършите проучвания и разговаряте с добри ароматерапевти или други хора, които притежават голям практичен отпи с билкови масла.
За начало, може да си вземете билкова книга за добавки и да прочете още повече в тази наука. Важно е да знаете всичко за етеричните масла- прочетете онлайн тук. Възможни са много качествени проучвания и вие ще можете да откриете такава, която да отговаря на вашите нужди.
Не забравяйте да вземете под внимание на нежеланите ефекти на всяко масловидно вещество и методите на приложение. Даваме няколко полезни съвета и примери в въпросният сайт, но е важно да прочете една билкова книга.
Точно какво са билковите добавки? За тези хора, където са наистина нови в тази тенденция, невероятно мощните масла – голяма част от които създадени от векове – се извличат от билките, за да получат своите мириси и общи ползотворни качества.
Етеричните масла са чудесно допълващо средство за вашата лична грижа за кожа на тялото, косата на главата и общото по-добро здраве, а така също е възможно да се използват и за ароматерапия .
Преди ефективно да стартирате приложението
Преди да почнете, има няколко полезни стъпки, които е нужно да запомните при работа с билкови добавки:
Когато локално прилагате етеричните масла, винаги употребявайте главно масло . Това ще са етеричните масла, използвани за разреждане на етерични масла, като кокосово или пък Simmondsia chinensis.
Винаги направете пластирен бърз тест, точно преди да слагате масло на по-огромни сектори на вашата кожа.
Значително количество от етеричните масла са токсични и не трябва да се консумират през устата, ако това не е дадено от личен лекар.
На пазара има различни варианти на билкови масла, от точно такива за вашите нокти до коса.
Видове етерични масла
лавандула
Точно това невероятно популярно етерично масло разполага с десетки предимства. Безсъмнение този фино шарен аромат би могъл реално да е от полза на клиентите при релаксиране и ефективно да спят добре. Плюс точно това е установено, че вдишването му е много-полезно и съдейства за облекчаване на болки в главата, като локалното ползване на маслото може да помогне за намаляване на сърбене и ухапвания от насекоми.
Сигурност: Съществуват няколко популярни нежелани реакции. А те включват силно гадене, главоболие, температура и повръщане. Плюс това може да раздразни кожата ни, ако притежавате алергия.
Билката лайка
С съчетание от малък тоник и билков аромат, точно това масло притежава капацитет да ви успкои, когато се вдишва с пара. Независимо че това масло е чудесно за релаксиране на съзнанието, то е също така адски полезно за вашата кожа, изписва се при терапия на състояния подобни на изменения и екзема.
Защита: Всеки един, ако той има непоносимост относно див невен и амброзия, е наложително да премахне употребата на това етерично масло.
Още през миналия XIX век се наблюдават прекалено много измени в областта на ароматерапията и използването на етерично етерично масло. Има билкова тенденция за минаването от вредни елементи обратно до по-природни и естествени продукти за почистване и здраве. Етеричните масла в момента са във почти всеки 1 онлайн магазин. Подборът на висококачествено етерично масло може да изглежда доста тежка цел , защото съществуват хиляди добавки в магазините. Поради тази причина изготвихме тази публикация, като благодарение на нея вие ще бъдете запознати с основните билкови добавки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *