Няколко етапа при подбора на жилище в Град София

Ако случайно вече сте етап реално да вземете апартамент в София, за теб са на лице етапи, те може да бъдат същевременно забавни, но несъмнено и ще вземат от нашето време.

Приятно е е, понеже търсите къде точно да се преместите, което в най-общи линии се свързва с нови изживявания, едно ново начало, без съмнение нов вариант на живот. Не е лесно да се изберат значителен брой апартементи,от от които трябва да редуцирате бройката до не много, а точно след това, е добре да проверите абсолютно всеки един от израбните апаратемнти в София. Този етап е самото начало за избора на чисто място за живот в София.
Определено ще бъде доста леко да стигнете до момента, в който сте в готовност да купите жилище, ако знаете всяка с всяка крачка. Ето 7 прости етапа как да направите избор за жилище в Град София:

 1. Изберете район
  Първата крачка е да изберете местност които смятате, че имате желание да живеете. Районът диктува и контролира търсенето. В крайна сметка не е възжмото да погледнете всички апартаменти, в района в който желаете да започнете нов живот. Ако изберете района на София, хубава идея е да разгледате апартаменти в София от частни лица. Избирането на местоположение се ръководи от това къде точно се намира работата ви и на вашата половинка. Дали в точно този район са налични добри училища и градини за децата ви. Не на последно място е важно дали има Метро.
  2.Определете точно как трябва да изграден вашия собствен апартамент в София
  Какъв вид сграда бихте желали? Сграда,в която имате възможност да достигнете с помощта на обикновенни стълби (на първите етажи) или просто сграда с асансьор и апартамент на висок етаж?
  Имате ли никаква нужда от място за паркиране? Разберете реално дали паркингът е в цената на имото и ако не е така, реално дали е на лице и каква е цената му.
  Малко след този етап помислете за всичко това, от което вие имате никаква нужда да се намира близо до апартамента, без значение дали това са магазини, метро станции, паркове за деца, университети, места за разходка на кучета, ресторанти за бързо хранене, магистрали или други подобни неща. Решете точно колко време ще пътувате.
  Вие също точно така ще пожелаете да изберете размера на вашия апартамент, какви точно кв.м. да има площ.
 2. Определете какво реално можете да отделите като пари за него
  Едно е да знаете точно какво бихте желали, но можете ли да си го позволите?
  Съществуват не много на брой прости съвети, които ще ви бъдат полезни да изчислиш реалният бюджет за купуване на жилище в град София. 1-то препоръчва да отделите педесет процента от приходите си за дома з, като основни плащания, gsm, застрахователни полици, комунални услуги и храненето, двайсет% процента за кредита към банката, спестявания и за инвестиране и 30% за ежедневни плащания за неща именно като екскурзии, филми, пазаруванеи молове.
 3. Създайте бързо търсене по критерии из пазара за имоти
  Сега е време да разберете какво реално е на разположение, къде по-точно е и относително колко струва. За тази цел бихме могли да посетите сайт на Агенция, като сайта на КА5 имоти за даване под наем или потърсете незабавно уебсайтове за апартаменти онлайн. Съставете списък на апартаменти, и те да отговарят на всичко от твоите изисквания.
 4. Извършете бърза проверка на всичко изброено
  Точно сега сте наясно точно какво искате. Плюс това безсъмнение вече сте изготвили и финансов преглед на семейните разходи.
 5. Погледнете мненията
  Хубаво е да разглеждате единствено и само имоти, където наистина заслужават отделеното време, ето защо проверете онлайн на снимките на абсолютно всички потенциални апартаменти във вашия списък. Безсъмнение този процес може да ви е от полза да премахнеш тези които са занемарени или са на много шумно място.
 6. Прегледайте избраните от вас имоти в София
  Преминахте през важните стъпки, и сега е точното време да разгледате финалистите във вашия списък апартаменти. Щом го извършите, усетете как се чувствате наистина, когато стъпите в този апартамент.Това ще значи, че ви е приятно, докато се разхождате по собственика изглежда добре настроен към нас. Хубаво е да си представите в главата, че живеете в този имот в Столицата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *