5 стъпки при избора на тениска

Изборът на една тениска е не лека задача за нас, но има няколко стъпки, които ако следвате, то ще бъде много по-лесно

тениски с надписи

Тениската може да се адаптира към всяка ситуация, било то политически митинг или диско парти или като корпоративна униформа – гъвкавостта на тениската не се нуждае от много валидност. Достъпна тениска с добро качество е подходящо облекло за много хора по света.

Но не всички тениски са сходни.  Ето какво трябва да знаете, преди да си я закупите.

 Тип плат

Изборът на тениската според тъканта и съдържанието на влакната е номер едно в моя списък с съображения.

Тъканите за тениски обикновено са 100% памук или смес от памук и синтетични влакна или 100% полиестер или смесица от синтетични влакна, памук и район; За по-тънки по-евтини тениски се използва материал от полиестър, за по-дебели тениски се използва сунтетика. Памучният спандекс се използва и за еластични тениски.

Дизайн на тениската

Дизайни и печат върху тениската, понякога могат да имат предимство дори върху типа плат или нещо друго. Художествените произведения, готините текстове, цитати и т.н. на шрифта на тениската обикновено са това, което ви привлича на първо място, а всички други съображения могат да бледнеят и да нямат значение, ако сте влюбени в такава тениска.  Все повче жени се обръщат към тениските с щампи, такива тениски може да намерите на https://www.mexess.bg/collections/teniski-s-shtampi .

Размер и годни

Веднъж прочетох за тенденция сред жените да ходят и пазаруват в раздела за млади тийнейджъри – явно тези невъзможно малки дрехи ги карат да се чувстват по-добре. Размерът е важнен за някои повече от другите. Ако принадлежите към последната категория, просто изберете един същия размер като този, който носите през цялата година.

Но има проблем, когато купувате онлайн. Размерът ще варира в зависимост от марките.

Повод

Говоря за целта да носите определена тениска – Обикновено няма да носите тениски на официални събития. Но там, където носите такава, има значение точно за какъв повод е. Ако отивате до фитнеса или я ползвате за игра на футбол или излизане с приятели – всички тези поводи се нуждаят от различни тениски.

За спорта ви трябват тениски, които ще разпръснат изпотяването и ще изсъхнат бързо. 

Шевна конструкция

Това е много важен критерий – тъй като неправилно направената тениска може да изкриви формата ви. Лентата на врата трябва да лежи гладка и да не е усукана. Подгъва на ръкавите и подгъва на тялото ще бъдат усукани в случай на тениска с лошо качество. 

Изберете нюанси, които наистина харесвате


Не наблягайте на тази стъпка дали определен цвят приляга добре на вашето тяло. Повечето нюансите прилягат добре на всички мъже, ако са избрани коректно.

Не купувайте розов цвят или нюанс от лилаво, ако случайно точно това казват дизайнерите – безсъмнение те са хубави багри, но също така са много неудобни, доста трудно се съчетават.

За значително по-лесно съчетаване, ако реално е важно за вашето тяло, просто подберете не много цвята и закупете всичките си облекла в именно тези нюанси.Нито веднъж не носете всичко в тъмно черно
Безсъмнение този нюанс не ви прави по слаб. Просто те прави да изглеждаш така, все едно нямаш други дрехи. Ако носите черна риза, е забранено да носите черни дънки. Ако мислите, че изглеждате по-добре по този начин, грешите. Принципно, не носете нито една горна и долна част в близки цветове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *